dinsdag 9 december 2014

7. Pam: vragen

Heb je ondanks al het bovenstaande nog gerichte vragen aan je docent? Zit je nog te twijfelen tussen verschillende opties en heb je behoefte aan advies? Stel dan hier je vragen.    

2 opmerkingen:

 1. - Ik liet de vorige keer een filmpje zien. Aangezien u er niet heel erg over te spreken was, en het nu al heeft gezien, is het dan beter dat ik het filmpje eruit laat?
  - Ook zag ik bij de universiteiten dat studenten hun prototypen met de 3D-printer maakten, omdat het zeer nauwkeurige afmetingen heeft.
  Mag ik dit verwerken in m’n presentatie? Onder het kopje ‚’Hoe heeft 3D-printen culturele invloeden op de maatschappij?’
  - Zijn er nog cruciale aanpassingen nodig om deze meesterproef tot een goed niveau te brengen? Of slechts details?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik had niet zozeer kritiek op de inhoud van het filmpje (ik weet bovendien niet of mevrouw Stappers die medebeoordeelt, dit filmpje al heeft gezien), maar vooral op het feit dat je het filmpje niet van je eigen commentaar voorzag. Een filmpje kan een prima aanvulling zijn op een presentatie, maar zeker als het enkele minuten duurt, is het van belang dat je zelf even goed aangeeft waar we als kijkers vooral op moeten letten en wat jij in het filmpje belangrijk vindt voor je presentatie.

  Wat betreft je tweede vraag: ook daarbij komt het weer helemaal aan op jouw motivering. Als jij vindt dat het een goed antwoord geeft op jouw vraag over de culturele invloeden (maak duidelijk wat je daaronder verstaat) op de maatschappij, dan moet je dat zeker doen.

  Ik zei je de vorige keer ook al dat je presentatie zeker interessant was, maar ik had vooral twee punten van kritiek:

  1. Je focuste iets te veel op de wetenschap/techniek en iets te weinig op cultureel/kunstzinnige aspecten en vooral:
  2. Je hield onaangekondigd ineens een presentatie die helemaal afweek van wat je vooraf had ingediend.

  Dat laatste maak je nu goed, door alsnog je motiveringen duidelijk te maken via dit weblog/de mail.
  Het eerste is meer een geval van focussen/fine tunen.

  Ik hoop dat ik duidelijk genoeg ben zo.

  BeantwoordenVerwijderen