dinsdag 9 december 2014

6. Isolde: onderzoeksvorm en presentatie

Noteer hier hoe je je onderzoek gaat uitvoeren en presenteren. Ga je bijvoorbeeld het publiek en/of de kunstenaar interviewen? Ga je een workshop volgen? Ga je een powerpoint of prezi tonen of maak je liever een documentaire? Wil je met de klas een locatie bezoeken (heel tijdig aangeven!)? Ga je een maquette bouwen of een expositie houden?   

1 opmerking:

  1. Het thema waar ik mijn meesterproef over wil laten gaan heeft te maken met boeken en de uitwerking daarvan binnen een kunstdiscipline. Het boek of beter gezegd verhaal dat ik gekozen heb is Alice in Wonderland, merendeels omdat het lastig is om een verhaal te vinden waarvan binnen meer dan een kunstdiscipline iets mee is gedaan en ook nog op het juiste moment opgevoerd word zodat je het als een culturele activiteit kan gebruiken.

    Ik wil hiervan een documenterend onderzoek maken, maar dit combineren met een expositie om bijvoorbeeld beeldende werken binnen mijn onderzoek ook goed weer te geven. Toch ben ik nog aan het nadenken over hoe ik mijn onderzoek goed wil gaan presenteren.

    BeantwoordenVerwijderen