dinsdag 9 december 2014

5. Jaap en Robbert: onderzoek vooraf

Ga nu eerst op zoek naar informatie die nuttig is ter voorbereiding van je meesterproef. Hierbij kun je denken aan websites van het toneel/dans/cabaretgezelschap dat je gaat bezoeken, recensies van de voorstellingen die je gaat bezoeken, informatie over een architect/kunstenaar of over de betreffende kunstdiscipline. Noteer hier minimaal de (precieze!) links (dus niet: wikipedia of zo) die je hebt bezoekt en geef liefst ook aan wat voor informatie je er gevonden hebt. Stel zonodig je onderzoeksvragen bij naar aanleiding van wat je gevonden hebt.   

3 opmerkingen:

  1. Wij hebben al een paar artikelen gelezen en het centraal station is al een verslag over geschreven. morgen gaan we meer gebouwen in rotterdam af en zullen hier ook verslag over doen en deze vergelijken

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Probeer daarbij dan ook goed te letten op de criteria die gehanteerd worden om Rotterdam uit te roepen tot architectuurhoofdstad en verlies daarbij het detail niet uit het oog, zodat je aan de klas ook gedetailleerd kunt laten zien waarin dit allemaal zit.

    BeantwoordenVerwijderen