dinsdag 9 december 2014

2. Quirine: vaststelling van het onderwerp


Uiterlijk in de loop van periode 2 (liefst eerder!) moet je je definitieve onderwerp hebben vastgesteld. Zorg ervoor dat je onderwerp niet te algemeen of te vaag is, maar zo precies mogelijk.

4 opmerkingen:

 1. Mijn onderwerp: Musicals. Ik ga twee musicals van verschillende niveaus vergelijken. De inhoud voor elke musical is een verhaal, sprookje, etc. etc. dat is niet te vergelijken. Ik wil dus meer het totaal plaatje vergelijken; setting, licht en geluid, muziek, de grootte. En ook kijken of er iets gelijkwaardigheid is en of een musical van hoger niveau ook meteen leuker en beter en mooier is.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heb je de musicals al uitgezocht en heb je de kaartjes al gereserveerd? Ze willen namelijk nog wel eens snel uitverkocht zijn...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ik ben al naar 1 musical geweest en heb daar al een verslag over geschreven (dan moet ik nog een opdracht doen in per. 3 of 4 toch?) en de kaartjes voor Soldaat van Oranje zijn gereserveerd (februari)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je moet dit jaar in totaal 4 culturele activiteiten ondernemen, waarvan je er minstens 2 in je meesterproef verwerkt. Van de culturele activiteiten in periode 1 en 2 maak je een verslag, van de rest een meesterproefpresentatie. Wel de kaartjes bewaren natuurlijk.

  BeantwoordenVerwijderen