dinsdag 9 december 2014

4. Isolde: culturele activiteiten

Welke culturele activiteiten ga je ondernemen voor je meesterproef? Noteer hier welke voorstellingen je gaat bezoeken (vertel wanneer je ze gereserveerd hebt) en/of welke andere activiteiten je gaat uitvoeren (bijv. wandeling langs gebouwen, beeldenroute, bezoek modeshow, …). Je kunt ook een korte impressie geven van wat je gezien of gedaan hebt.    

2 opmerkingen:

  1. De disciplines die ik wil gaan gebruiken wil ik zo divers mogelijk houden, om een zo breed mogelijk beeld te creëren. Waarschijnlijk zullen de hoofdzakelijke disciplines uit theater (vanwege de geplande voorstelling als uitgangspunt), film en beeldende kunst zijn, omdat deze het makkelijkst te vinden zijn en de voorstellingen plaats vinden binnen de juiste periode.

    Ik wil als activiteit in ieder geval naar de Alice in Wonderland van Hofplein gaan en dit combineren met een tripje naar een museum. Het is lastig om bijvoorbeeld nog een film hieraan toe te voegen als culturele activiteit – ik ga de films namelijk voor mijn onderzoek wel kijken – omdat ze niet nu in de bioscopen draaien. Ik zal dus veel van mijn culturele activiteit tijd thuis moeten vullen, omdat veel van de dingen die ik wil gebruiken voor mijn onderzoek niet langer ‘buiten’ zijn en ik ze daarom ‘binnen’ zal moeten doen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Er is al wel - maar dat zul je vast wel weten - een teaser-trailer van de sequel Alice in Wonderland 2, met Johnny Depp online te zien...
    Maar misschien kun je ook op zoek gaan naar films die niet specifiek over Alice in Wonderland gaan, maar wel eenzelfde soort thematiek/verhaallijn kennen?

    BeantwoordenVerwijderen