dinsdag 9 december 2014

2. Annemijn: vaststelling van het onderwerp


Uiterlijk in de loop van periode 2 (liefst eerder!) moet je je definitieve onderwerp hebben vastgesteld. Zorg ervoor dat je onderwerp niet te algemeen of te vaag is, maar zo precies mogelijk.

2 opmerkingen:

  1. Ik denk dat ik inmiddels mijn onderwerp heb weten vast te stellen.

    Ik ga mijn presentatie houden over graffiti.

    Deze zomer ben ik, zoals ik u vertelde, in Berlijn geweest, met een internationaal kamp, en daar heb ik toen een rondleiding gekregen door de stad over graffiti. 13 april gaan we met school naar Berlijn toe, dus dan kan ik mooi fotos maken van de 'kunstwerken' (? ;) ) en die vervolgens vergelijken met die van Rotterdam.

    verder kan ik natuurlijk de vraag stellen of graffiti kunst is of juist vandalisme. Dit kan ik uitzoeken door bijvoorbeeld een enquete rond te laten gaan.

    Ik denk dat ik al aardig mijn idee vast heb staan, maar ik kan mijn presentatie pas na mijn werkweek houden, zodat ik Berlijn en Rotterdam met elkaar kan vergelijken. Ik zat zelf te denken aan 11 mei. Zou ik deze datum alvast mogen reserveren?


    Ik hoop erg dat ik u nu goed op de hoogde heb gebracht over mijn meesterproef.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Akkoord voor wat betreft het onderwerp. De planning moet ik nog gaan maken. Ik zal in ieder geval rekening houden met de werkweek.

    BeantwoordenVerwijderen