dinsdag 9 december 2014

5. Pam: onderzoek vooraf

Ga nu eerst op zoek naar informatie die nuttig is ter voorbereiding van je meesterproef. Hierbij kun je denken aan websites van het toneel/dans/cabaretgezelschap dat je gaat bezoeken, recensies van de voorstellingen die je gaat bezoeken, informatie over een architect/kunstenaar of over de betreffende kunstdiscipline. Noteer hier minimaal de (precieze!) links (dus niet: wikipedia of zo) die je hebt bezoekt en geef liefst ook aan wat voor informatie je er gevonden hebt. Stel zonodig je onderzoeksvragen bij naar aanleiding van wat je gevonden hebt.   

5 opmerkingen:

 1. Voorafgaand mijn meesterproef wil ik graag aandacht besteden aan grafisch ontwerpen op zich, ingezoomd op lettertypen. Hiervoor zou ik graag mijn moeder willen interviewen, zodat ik wat meer te weten kom over het vak. Verder wil ik naar de volgende musea; Meermanno in Den Haag, Moti in Breda. Dit heeft te maken met de letterkunst. Verder kan ik nog niet veel meer vermelden, aangezien mijn meesterproef nog best ver weg is en het een drukke tijd is (proefwerkweek)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Aha, je noemt zelf al Moti in Breda. Dat wist je dus al... Is je moeder zelf trouwens grafisch vormgeefster?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. dit heeft niet echt zin meer, aangezien ik alles al heb bezocht. Bij de activiteiten heb ik vooral gelet op de snelle ontwikkeling die het proces doormaakt, dat viel mij ook gelijk erg op bij aankomst.
  Het is zelfs zo dat studenten het als hulpbron gebruiken.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. O.K. Ik verwijs nog even naar mijn reactie op de vorige vraag over de culturele activiteiten: welke activiteiten heb je precies ondernomen in Wageningen en Delft?

  BeantwoordenVerwijderen