dinsdag 9 december 2014

4. Annemijn: culturele activiteiten

Welke culturele activiteiten ga je ondernemen voor je meesterproef? Noteer hier welke voorstellingen je gaat bezoeken (vertel wanneer je ze gereserveerd hebt) en/of welke andere activiteiten je gaat uitvoeren (bijv. wandeling langs gebouwen, beeldenroute, bezoek modeshow, …). Je kunt ook een korte impressie geven van wat je gezien of gedaan hebt.    

5 opmerkingen:

 1. -werkweek 5VWO

  -misschien is er wel een museum of tentoonstelling over graffiti op dit moment
  ik ga dat uitzoeken!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het is niet direct vlakbij de deur... maar in Deurne (Oost-Brabant) is tot 1 maart een tentoonstelling over Amerikaanse graffiti in de jaren 80 en 90: http://www.weekbladvoordeurne.nl/cultuur/tentoonstelling-graffitikunst-geopend. En is dit misschien wat? (Amsterdam): http://www.ndsm.nl/story/graffiti/

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wellicht kom ik binnenkort niet zo snel in Dreune.

  Amsterdam is zeker een goede optie, en verder heb ik nog een expeditie gevonden in Rotterdam van Joris Henstra op vrijdag 6 februari.

  ik ga me na de proefwerkweek eens verder oriënteren.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ook ben ik van plan gewoon mijn fiets te gaan pakken, binnenkort, en gewoon eens rond en in Rotterdam te gaan fietsen om fotos te maken van de graffiti wat wellicht niet helemaal legaal is of juist wel (zoals station Noord) ... dat maakt mijn presentatie des te meer interessant!

  BeantwoordenVerwijderen