dinsdag 9 december 2014

6. Pam: onderzoeksvorm en presentatie

Noteer hier hoe je je onderzoek gaat uitvoeren en presenteren. Ga je bijvoorbeeld het publiek en/of de kunstenaar interviewen? Ga je een workshop volgen? Ga je een powerpoint of prezi tonen of maak je liever een documentaire? Wil je met de klas een locatie bezoeken (heel tijdig aangeven!)? Ga je een maquette bouwen of een expositie houden?    

5 opmerkingen:

 1. Ik ga het presenteren door middel van een powerpointpresentatie, aangevuld met een kort interview met mijn moeder (kan ook nog worden geschapt...) Verder ga ik, zoals eerder vermeld, musea bezoeken en de opdracht zorgvuldig van tevoren doorlezen/uitdenken. Zo weet ik precies waar ik, in het museum, wat aan heb.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Klinkt interessant. Ik ben benieuwd...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Eerst leg ik uit wat 3D-printen inhoudt. Hierbij leg ik eerst uit hoe de ontwikkeling van 3D-printen heeft plaatsgevonden, als achtergrond informatie.
  Daarna vertel ik wat over de twee deelvragen, die over toegepaste kunst, en alledaagse kunst gaan (kort gezegd).
  Daarbij ga ik in op 3D Canal House, Paris Fashion Week (designer Iris van Herpen), 3D-geprinte keramiek (kunstenaar Olivier van Herpt). Dit heeft met betrekking tot architectuur en mode.
  Vervolgens vertel ik over de actie genaamd ’stap van de olifant af’, en 3D streetart (3D-designer Normally Ben). Dit heeft betrekking op kunt en cultuur nauw verbonden met de maatschappij.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik zie weer dezelfde dingen voorbijkomen als je in je vorige presentatie hebt genoemd, op de 3D in de wetenschap na dan (organen e.d.). Dat is op zich prima, als het cultureel/kunstzinnige aspect maar centraal staat.

  BeantwoordenVerwijderen